Το αποχαιρετιστήριο Webinar τουThe INSETE Webinar Series κλείνει τον πρώτο κύκλο της δραστηριότητας του, φέρνοντας κοντά σας 16 από τους Experts που μοιράστηκαν τις γνώσεις και την εξειδίκευση τους, κατά τη διάρκεια της δράσης.

Το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 12.00, η εκπαιδευτική χρονιά ολοκληρώνεται, με τους εισηγητές μας να δίνουν για τελευταία φορά μια αποτίμηση της κατάστασης στον ευρύτερο τομέα του τουρισμού, της φιλοξενίας, του marketing, της εμπειρίας πελάτη, της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού κ.α. και να μοιράζονται με τους συμμετέχοντες τις τελευταίες εξελίξεις στα αντικείμενα εξειδίκευσης τους, εμπνέοντας τους επαγγελματίες του τουρισμού ενόψει της επαναλειτουργίας του τουριστικού τομέα στη χώρα μας.

Ο κλάδος μας, η χώρα μας, ολόκληρος ο πλανήτης ζει ιστορικές στιγμές, τις οποίες θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια αν όχι για πολλές γενιές. Τί θα μείνει από όλο αυτό που ζούμε; Θα μας στιγματίσει για πάντα ή θα ξεχάσουμε; Μάθαμε, διδαχθήκαμε, ή απλά πληγωθήκαμε; Θα γίνουμε, άραγε, καλύτεροι μέσα από αυτό που ζούμε;

Οι απορίες πολλές, για ένα μέλλον που οφείλουμε να μείνουμε δυνατοί για να το ζήσουμε. Στο ΙΝΣΕΤΕ είμαστε ευγνώμονες που βιώνουμε την εποχή αυτή με την εξαιρετική παρέα των Experts μας και φυσικά εσάς, τους μοναδικούς επαγγελματίες του Ελληνικού τουρισμού!

Μπορείτε να κάνετε SUBSCRIBE στο κανάλι μας και να ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε ενημέρωση κατά την έναρξη κάθε webinar του “The INSETE Webinar Series”.

Υλοποιημένα