Στο μυαλό των ευρωπαίων ταξιδιωτών: Πού θα ταξιδέψουν; Τι επιθυμούν; Πόσα θα ξοδέψουν;

Το ΙΝSETE σας προσκαλεί την Πέμπτη 23 Μαΐου σε ένα διαδραστικό  online workshop με θέμα: Την παρουσίαση σημαντικών παραμέτρων της ταξιδιωτικής συμπεριφοράς των Γερμανών, Βρετανών, Γάλλων και Ισπανών για ταξίδια τους επόμενους 12 μήνες: οι προτιμητέοι προορισμοί, τα κύρια κίνητρα, οι προγραμματιζόμενες δαπάνες, η διάρκεια του ταξιδιού, η προτίμηση σε καταλύματα κλπ. Πρακτικούς τρόπους αξιοποίησης…

περισσότερα

Εκδήλωση ΣΕΤΕ – ΙΝΣΕΤΕ – Marketing Greece στο πλαίσιο της Philoxenia 2023: “Ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμού | Νέα Εργαλεία και Δράσεις”

Ο ΣΕΤΕ, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece διοργανώνουν, στο πλαίσιο της Philoxenia 2023, το Σάββατο, 11.11.23, και ώρα 12.00 – 13.00 στο Open Stage του Περιπτέρου 13, Εκδήλωση με τίτλο: “Ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμού | Νέα Εργαλεία και Δράσεις”. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το πρώτο ολοκληρωμένο data hub του…

περισσότερα

Οι απόψεις, θέσεις και συμπεράσματα των ομιλητών και τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στις μελέτες και τις παρουσιάσεις τους δεν απηχούν απαραίτητα τις θέσεις και απόψεις του ΣΕΤΕ και του ΙΝΣΕΤΕ, ούτε και τους δεσμεύουν κατ’ ανάγκη.

Το υλικό των μελετών αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ΙΝΣΕΤΕ και δεν επιτρέπεται η εμπορική εκμετάλλευσή του από τρίτους.

Οι ανωτέρω μελέτες εκπονήθηκαν για λογαριασμό του ΙΝΣΕΤΕ, στο πλαίσιο των Πράξεων με κωδικούς MIS 485414, 485416, 485417 και 485418 του Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού ΕΣΠΑ 2007-2013, με τη χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ).

Follow Us