INSETE

Executive
Seminars

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του ΙΝΣΕΤΕ, υλοποιούνται σε συνεργασία με ειδικούς του κλάδου και στόχο έχουν να σας δώσουν επικαιροποιημένες γνώσεις και δεξιότητες για την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Μελετώντας τις εκπαιδευτικές ανάγκες του κλάδου, δημιουργούμε κάθε χρόνο, μία σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα, καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος του κόστους συμμετοχή, σε μία προσπάθεια να δώσουμε εύκολη πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση στον σύγχρονο επαγγελματία του τουρισμού.

Βρες το Σεμινάριο
που σου ταιριάζει!

Online

Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
LIQUID GASTRONOMY θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
LIQUID GASTRONOMY θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
FERMENTATION ELEMENTS ανάλυση και εφαρμογή τεχνικών ζυμώσεων
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
LIQUID GASTRONOMY θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
FERMENTATION ELEMENTS ανάλυση και εφαρμογή τεχνικών ζυμώσεων
MENU DEVELOPMENT & ENGINEERING setting our restaurants’ foundations (W2)
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
LIQUID GASTRONOMY θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
FERMENTATION ELEMENTS ανάλυση και εφαρμογή τεχνικών ζυμώσεων
MENU DEVELOPMENT & ENGINEERING setting our restaurants’ foundations (W2)
BUILDING HIGH PERFORMING TEAMS, reaching our potentials (W2)
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
LIQUID GASTRONOMY θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
FERMENTATION ELEMENTS ανάλυση και εφαρμογή τεχνικών ζυμώσεων
MENU DEVELOPMENT & ENGINEERING setting our restaurants’ foundations (W2)
BUILDING HIGH PERFORMING TEAMS, reaching our potentials (W2)
SALES & DISTRIBUTION MANAGEMENT online tricks VS offline traps (W2)
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
LIQUID GASTRONOMY θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
FERMENTATION ELEMENTS ανάλυση και εφαρμογή τεχνικών ζυμώσεων
MENU DEVELOPMENT & ENGINEERING setting our restaurants’ foundations (W2)
BUILDING HIGH PERFORMING TEAMS, reaching our potentials (W2)
SALES & DISTRIBUTION MANAGEMENT online tricks VS offline traps (W2)
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (W2)
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
LIQUID GASTRONOMY θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
FERMENTATION ELEMENTS ανάλυση και εφαρμογή τεχνικών ζυμώσεων
MENU DEVELOPMENT & ENGINEERING setting our restaurants’ foundations (W2)
BUILDING HIGH PERFORMING TEAMS, reaching our potentials (W2)
SALES & DISTRIBUTION MANAGEMENT online tricks VS offline traps (W2)
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (W2)
CRISIS MANAGEMENT assess, plan, communicate (W2)
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
LIQUID GASTRONOMY θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
FERMENTATION ELEMENTS ανάλυση και εφαρμογή τεχνικών ζυμώσεων
MENU DEVELOPMENT & ENGINEERING setting our restaurants’ foundations (W2)
BUILDING HIGH PERFORMING TEAMS, reaching our potentials (W2)
SALES & DISTRIBUTION MANAGEMENT online tricks VS offline traps (W2)
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (W2)
CRISIS MANAGEMENT assess, plan, communicate (W2)
F&B COST CONTROL MANAGEMENT, restaurant sustainable growth (W2)
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
LIQUID GASTRONOMY θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
FERMENTATION ELEMENTS ανάλυση και εφαρμογή τεχνικών ζυμώσεων
MENU DEVELOPMENT & ENGINEERING setting our restaurants’ foundations (W2)
BUILDING HIGH PERFORMING TEAMS, reaching our potentials (W2)
SALES & DISTRIBUTION MANAGEMENT online tricks VS offline traps (W2)
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (W2)
CRISIS MANAGEMENT assess, plan, communicate (W2)
F&B COST CONTROL MANAGEMENT, restaurant sustainable growth (W2)
SERVICE EXCELLENCE, the art of guest focus (W2)
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
LIQUID GASTRONOMY θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
FERMENTATION ELEMENTS ανάλυση και εφαρμογή τεχνικών ζυμώσεων
MENU DEVELOPMENT & ENGINEERING setting our restaurants’ foundations (W2)
BUILDING HIGH PERFORMING TEAMS, reaching our potentials (W2)
SALES & DISTRIBUTION MANAGEMENT online tricks VS offline traps (W2)
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (W2)
CRISIS MANAGEMENT assess, plan, communicate (W2)
F&B COST CONTROL MANAGEMENT, restaurant sustainable growth (W2)
SERVICE EXCELLENCE, the art of guest focus (W2)
DEVELOPING & COMMUNICATION VISION & STRATEGY shaping our company’s future (W2)
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
LIQUID GASTRONOMY θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
FERMENTATION ELEMENTS ανάλυση και εφαρμογή τεχνικών ζυμώσεων
MENU DEVELOPMENT & ENGINEERING setting our restaurants’ foundations (W2)
BUILDING HIGH PERFORMING TEAMS, reaching our potentials (W2)
SALES & DISTRIBUTION MANAGEMENT online tricks VS offline traps (W2)
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (W2)
CRISIS MANAGEMENT assess, plan, communicate (W2)
F&B COST CONTROL MANAGEMENT, restaurant sustainable growth (W2)
SERVICE EXCELLENCE, the art of guest focus (W2)
DEVELOPING & COMMUNICATION VISION & STRATEGY shaping our company’s future (W2)
COACHING & NLP, empowering individuals & teams (W2)
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
LIQUID GASTRONOMY θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
FERMENTATION ELEMENTS ανάλυση και εφαρμογή τεχνικών ζυμώσεων
MENU DEVELOPMENT & ENGINEERING setting our restaurants’ foundations (W2)
BUILDING HIGH PERFORMING TEAMS, reaching our potentials (W2)
SALES & DISTRIBUTION MANAGEMENT online tricks VS offline traps (W2)
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (W2)
CRISIS MANAGEMENT assess, plan, communicate (W2)
F&B COST CONTROL MANAGEMENT, restaurant sustainable growth (W2)
SERVICE EXCELLENCE, the art of guest focus (W2)
DEVELOPING & COMMUNICATION VISION & STRATEGY shaping our company’s future (W2)
COACHING & NLP, empowering individuals & teams (W2)
COMPLAINT HANDLING for hotels and restaurants (W2)
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
LIQUID GASTRONOMY θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
FERMENTATION ELEMENTS ανάλυση και εφαρμογή τεχνικών ζυμώσεων
MENU DEVELOPMENT & ENGINEERING setting our restaurants’ foundations (W2)
BUILDING HIGH PERFORMING TEAMS, reaching our potentials (W2)
SALES & DISTRIBUTION MANAGEMENT online tricks VS offline traps (W2)
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (W2)
CRISIS MANAGEMENT assess, plan, communicate (W2)
F&B COST CONTROL MANAGEMENT, restaurant sustainable growth (W2)
SERVICE EXCELLENCE, the art of guest focus (W2)
DEVELOPING & COMMUNICATION VISION & STRATEGY shaping our company’s future (W2)
COACHING & NLP, empowering individuals & teams (W2)
COMPLAINT HANDLING for hotels and restaurants (W2)
SOCIAL MEDIA MARKETING strategy, content & campaigns (W2)
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
LIQUID GASTRONOMY θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
FERMENTATION ELEMENTS ανάλυση και εφαρμογή τεχνικών ζυμώσεων
MENU DEVELOPMENT & ENGINEERING setting our restaurants’ foundations (W2)
BUILDING HIGH PERFORMING TEAMS, reaching our potentials (W2)
SALES & DISTRIBUTION MANAGEMENT online tricks VS offline traps (W2)
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (W2)
CRISIS MANAGEMENT assess, plan, communicate (W2)
F&B COST CONTROL MANAGEMENT, restaurant sustainable growth (W2)
SERVICE EXCELLENCE, the art of guest focus (W2)
DEVELOPING & COMMUNICATION VISION & STRATEGY shaping our company’s future (W2)
COACHING & NLP, empowering individuals & teams (W2)
COMPLAINT HANDLING for hotels and restaurants (W2)
SOCIAL MEDIA MARKETING strategy, content & campaigns (W2)
SELECTION & RECRUITMENT, turning a candidate into a loyal associate (W2)
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
LIQUID GASTRONOMY θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
FERMENTATION ELEMENTS ανάλυση και εφαρμογή τεχνικών ζυμώσεων
MENU DEVELOPMENT & ENGINEERING setting our restaurants’ foundations (W2)
BUILDING HIGH PERFORMING TEAMS, reaching our potentials (W2)
SALES & DISTRIBUTION MANAGEMENT online tricks VS offline traps (W2)
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (W2)
CRISIS MANAGEMENT assess, plan, communicate (W2)
F&B COST CONTROL MANAGEMENT, restaurant sustainable growth (W2)
SERVICE EXCELLENCE, the art of guest focus (W2)
DEVELOPING & COMMUNICATION VISION & STRATEGY shaping our company’s future (W2)
COACHING & NLP, empowering individuals & teams (W2)
COMPLAINT HANDLING for hotels and restaurants (W2)
SOCIAL MEDIA MARKETING strategy, content & campaigns (W2)
SELECTION & RECRUITMENT, turning a candidate into a loyal associate (W2)
SUSTAINABILITY MANAGEMENT hotels incorporating the sustainability principles (W2)
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
LIQUID GASTRONOMY θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
FERMENTATION ELEMENTS ανάλυση και εφαρμογή τεχνικών ζυμώσεων
MENU DEVELOPMENT & ENGINEERING setting our restaurants’ foundations (W2)
BUILDING HIGH PERFORMING TEAMS, reaching our potentials (W2)
SALES & DISTRIBUTION MANAGEMENT online tricks VS offline traps (W2)
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (W2)
CRISIS MANAGEMENT assess, plan, communicate (W2)
F&B COST CONTROL MANAGEMENT, restaurant sustainable growth (W2)
SERVICE EXCELLENCE, the art of guest focus (W2)
DEVELOPING & COMMUNICATION VISION & STRATEGY shaping our company’s future (W2)
COACHING & NLP, empowering individuals & teams (W2)
COMPLAINT HANDLING for hotels and restaurants (W2)
SOCIAL MEDIA MARKETING strategy, content & campaigns (W2)
SELECTION & RECRUITMENT, turning a candidate into a loyal associate (W2)
SUSTAINABILITY MANAGEMENT hotels incorporating the sustainability principles (W2)
HOUSEKEEPING MANAGEMENT operations & leadership (W2)
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
LIQUID GASTRONOMY θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
FERMENTATION ELEMENTS ανάλυση και εφαρμογή τεχνικών ζυμώσεων
MENU DEVELOPMENT & ENGINEERING setting our restaurants’ foundations (W2)
BUILDING HIGH PERFORMING TEAMS, reaching our potentials (W2)
SALES & DISTRIBUTION MANAGEMENT online tricks VS offline traps (W2)
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (W2)
CRISIS MANAGEMENT assess, plan, communicate (W2)
F&B COST CONTROL MANAGEMENT, restaurant sustainable growth (W2)
SERVICE EXCELLENCE, the art of guest focus (W2)
DEVELOPING & COMMUNICATION VISION & STRATEGY shaping our company’s future (W2)
COACHING & NLP, empowering individuals & teams (W2)
COMPLAINT HANDLING for hotels and restaurants (W2)
SOCIAL MEDIA MARKETING strategy, content & campaigns (W2)
SELECTION & RECRUITMENT, turning a candidate into a loyal associate (W2)
SUSTAINABILITY MANAGEMENT hotels incorporating the sustainability principles (W2)
HOUSEKEEPING MANAGEMENT operations & leadership (W2)
DIGITAL MARKETING FUNDAMENTALS, from strategy to planning (W2)
Ενεργά Σεμινάρια
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ) a success tool for tourism industry (Front Liners)
EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ), a success tool for tourism industry (Managers & Supervisors)
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας
BREAD CHEMISTRY από τον σπόρο στο ψωμί
LIQUID GASTRONOMY θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
FERMENTATION ELEMENTS ανάλυση και εφαρμογή τεχνικών ζυμώσεων
MENU DEVELOPMENT & ENGINEERING setting our restaurants’ foundations (W2)
BUILDING HIGH PERFORMING TEAMS, reaching our potentials (W2)
SALES & DISTRIBUTION MANAGEMENT online tricks VS offline traps (W2)
MANAGING WORKPLACE CONFLICT, avoid, handle, utilize (W2)
CRISIS MANAGEMENT assess, plan, communicate (W2)
F&B COST CONTROL MANAGEMENT, restaurant sustainable growth (W2)
SERVICE EXCELLENCE, the art of guest focus (W2)
DEVELOPING & COMMUNICATION VISION & STRATEGY shaping our company’s future (W2)
COACHING & NLP, empowering individuals & teams (W2)
COMPLAINT HANDLING for hotels and restaurants (W2)
SOCIAL MEDIA MARKETING strategy, content & campaigns (W2)
SELECTION & RECRUITMENT, turning a candidate into a loyal associate (W2)
SUSTAINABILITY MANAGEMENT hotels incorporating the sustainability principles (W2)
HOUSEKEEPING MANAGEMENT operations & leadership (W2)
DIGITAL MARKETING FUNDAMENTALS, from strategy to planning (W2)
PERFORMANCE MANAGEMENT effectiveness in action (W2)
Follow Us