Πώς θα λειτουργήσουν φέτος οι κουζίνες μας; Τί επιπτώσεις προβλέπεται να έχει η υγειονομική κρίση στην παραγωγή φαγητού και στην εργασία των επαγγελματιών του επισιτισμού; Πώς θα διαχειριστούν μεγάλες και μικρές ξενοδοχειακές μονάδες με F&B Facilities τα νέα δεδομένα;
Executive Chef ξενοδοχειακών μονάδων συζητάνε για όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι επαγγελματίες της εστίασης για την επόμενη μέρα της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.

Μπορείτε να κάνετε SUBSCRIBE στο κανάλι μας και να ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε ενημέρωση κατά την έναρξη κάθε webinar του “The INSETE Webinar Series”.

Υλοποιημένα