Προφίλ Συμμετεχόντων

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ενισχύσουν και να αναδείξουν το επαγγελματικό τους προφίλ.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Το Personal Branding είναι η στρατηγική διαδικασία διαχείρισης της επαγγελματικής μας εικόνας τόσο στο φυσικό όσο και στο ψηφιακό περιβάλλον.  Μπορεί να ακούγεται εξεζητημένο σαν όρος αλλά πρακτικά δεν είναι τίποτα παραπάνω από τον τρόπο που μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Αποτελεί ένα άυλο περιουσιακό στοιχείο μεγάλης αξίας και είναι το συνώνυμο της φήμης μας.

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος “PERSONAL BRANDING, build and strengthen your professional reputation” είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να δημιουργήσουν μια ισχυρή επαγγελματική εικόνα που θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν επαγγελματικά. Κατά την εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες θα μπουν στη διαδικασία αναζήτησης και ορισμού του δικής τους επαγγελματικής εικόνας, θα εντοπίσουν τις αξίες τους, τα δυνατά και τα αδύνατά τους σημεία, και τέλος θα θέσουν βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους που θα τους βοηθήσουν να πετύχουν επαγγελματικά.

Ανάλυση Θεματολογίας

 • Εισαγωγή στο Personal Branding- Η φήμη μας
 • Personal SWOT analysis – Εντοπισμός των δυνατών μας σημείων
 • Αναζήτηση των αξιών μας
 • Δημιουργία του Mission Statement μας
 • Δυναμώνοντας τον κύκλο επιρροής μας με ενέργειες δημοσίων σχέσεων
 • Η δύναμη του Networking
 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας & Business Etiquette
 • H ψηφιακή μας εικόνα και τρόποι διαχείρισης του προσωπικού μας λογιαριασμού Linkedin ως εργαλείο δικτύωσης
 • Personal Branding maintenance

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣAA+Partners

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣAR:PR Communications

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑΡάνια Σεμερτζιάν

Η Ράνια Σεμερτζιάν έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία στον χώρο της Επικοινωνίας, του Marketing και των Δημοσίων Σχέσεων. Είναι ιδρυτής της AR:PR Communications, Συμβούλων Επιχειρήσεων σε θέματα Στρατηγικής Επικοινωνίας και Παροχής Υπηρεσιών Εκπαίδευσης στελεχών. Έχει σπουδάσει και εργαστεί επί σειρά ετών στην Αμερική, όπου και απέκτησε το ΜΒΑ της από το Patterson School of Diplomacy & International Commerce, University of KY. Έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε τμήματα Επικοινωνίας, σε μεγάλες ελληνικές και ξένες πολυεθνικές εταιρίες και οργανισμούς όπως η Vodafone, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, το World Trade Center USA, το Council of State Governments USA,  η Εstee Lauder USA. Εκπαιδεύει στελέχη στην ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας, την εξυπηρέτηση πελατών, τις δημόσιες σχέχεις , την καθοδήγησης ομάδας κ.α., ενώ παράλληλα διδάσκει Marketing και Επικοινωνία σε πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές σε Κολλέγια της Θεσσαλονίκης. Είναι μέντορας σε νεοφυείς επιχειρήσεις στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια. Είναι διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της ADR-ODR International, καθώς και πιστοποιημένη Practitioner στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) από το American Board of Neuro-Linguistic Programming.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ημέρες/ 15 ώρες

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Online

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, 10:00 – 15:00

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022, 10:00 – 15:00

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, 10:00 – 15:00

*Σημαντικές Σημειώσεις:   

Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

 • Την κάμερα σας
 • Το μικρόφωνο σας
 • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet)
 • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM. 

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.

Δεξιότητες

Κίνητρο & Ήθος | Στρατηγική Αντίληψη |

Παρακαλώ αποδεχτείτε ΟΛΑ τα cookies για περισσότερες λεπτομέρειες (Εισιτήρια-Εγγραφή)