Το σεμινάριο απευθύνεται σε
- Pastry Chef, Ζαχαροπλαστεία, Chef, Catering.
- Προϊστάμενους, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε
Εισαγωγή και πρώτη γνωριμία στη ζωή χωρίς γλουτένη. Τι είναι η κοιλιοκάκη και πως επιδρά διατροφικά στη ζωή μας. Πρόληψη, ενημέρωση, αντιμετώπιση.
Συνταγές εναλλακτικών πηγών αλεύρων και σακχάρων χωρίς την παρουσία γλουτενικών προϊόντων, αρτοσκευάσματα, βουτήματα, γλυκά για μπουφέ ξενοδοχείου και βιτρίνα ζαχαροπλαστείου.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: Gastronomy Essentials
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Κοσμάς Μαρίνος
Ο Μαρίνος Κοσμάς είναι Pastry Chef και ιδιοκτήτης του ΜΚ Pastry and Bakery, του πρώτου πιστοποιημένου Gluten free Bakery στην Ελληνική αγορά. Μετά από μια πορεία εννέα ετών στο εξωτερικό και συγκεκριμένα ως Pastry Chef στα Sushisamba , Duck and waffle, Novikov, Group Pastry Chef για την Meraas στο Dubai αλλα και δίπλα στον Virgilio Martinez σε Nikkei και Peruvian concept, αποφάσισε να ξεκινήσει αυτό το καινοτόμο concept που απευθύνεται σε κοιλιοκακικούς και όχι μόνο, καταναλωτές.
Ένα urban, new style bakery και pastry με εξειδίκευση 90% σε gluten free προϊόντα και 10% σε συμβατική μοντέρνα ζαχαροπλαστική.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ημέρες/ 10 ώρες
ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Online
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ:
Πεμπτή 18 Νοεμβρίου 2021, 15:00 – 20:00
Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, 15:00 – 20:00
*Σημαντικές Σημειώσεις:
Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:
Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.