Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
- Ιδιοκτήτες Επισιτιστικών & Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων
- Διευθυντές Ξενοδοχειακών Μονάδων
- Διευθυντές Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (Εστιατόρια, Μπαρ, κλπ)
- F&B Managers/ Ass. F&B Managers
- Executive Chefs
- Υπεύθυνοι Προμηθειών
Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
Σε μια δύσκολη για την εποχή περίοδο όπου οι αλλαγές διαδέχονται καταιγιστικά η μία την άλλη, ο κλάδος του επισιτισμού δεν γίνεται να μείνει ανεπηρέαστος. Με τα περιθώρια κέρδους να εξανεμίζονται ο έλεγχος του κόστους και ο περιορισμός της σπατάλης είναι πιο επιβεβλημένα από ποτέ. Με γνώμονα ότι το μεγαλύτερο ποσοστό κόστους και σπατάλης καλύπτεται από το φαγητό, το σεμινάριο στοχεύει να επικεντρωθεί στις βέλτιστες μεθόδους υπολογισμού και ελέγχου του κόστους μέσα από μια διαδραστική ολιστική προσέγγιση. Παράλληλα, θα εξεταστούν σε βάθος τα βήματα της σωστής διαχείρισης ειδικά στην μετά COVID-19 εποχή. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος και των επιχειρήσεων, θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές υπολογισμού και μείωσης της άσκοπης σπατάλης των πόρων. Τέλος, καταλυτικό ρόλο στην ολιστική προσέγγιση θα έχει η κατανόηση της ανάλυσης της τιμολόγησης και κερδοφορίας με τρόπο που θα σας βοηθήσουν να καθορίσετε την στρατηγική λειτουργίας σας.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: AA+Partners
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: INPERSON LTD
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Παναγιώτης Κούρεντας
Ο Παναγιώτης Κούρεντας είναι Ιδρυτής του COSTEASY│recipe costs and more, της πρώτης ιντερνετικής πλατφόρμας διαχείρισης κόστους τροφίμων & ποτών σε Ελλάδα και Κύπρο. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc International Hotel Management από το Surrey University και διαθέτει πλέον των 25 ετών εμπειρία στον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό κλάδο. Έχει συνεργαστεί με ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες όπως η Thomas Cook Group, η Bittner International Training κ.α. σε Ελέγχους Ποιότητας και Εκπαιδεύσεις Προσωπικού σε ξενοδοχεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και στη διεξαγωγή εξειδικευμένων σεμιναρίων σε ανώτερα ξενοδοχειακά στελέχη. Είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π και υπήρξε καθηγητής επισιτισμού σε μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα μεταξύ των οποίων το University of Hertfordshire, καθώς και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Le Monde, για πάνω από μια δεκαετία. Επίσης συνεργάζεται με το ΙΝΣΕΤΕ στη διεξαγωγή εξειδικευμένων Executive Seminars γύρω από το Cost Control Management και το Menu Development & Engineering ακολουθώντας όλες τις διεθνείς τάσεις και νέα πρότυπα. Τέλος, τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει την Διεύθυνση Διασφάλισης Ποιότητας & Εκπαίδευσης (Quality Assurance & Training Manager) του ξενοδοχειακού Ομίλου GRECOTEL S.A.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ημέρες/ 17 ώρες
ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Online
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, 10:00 – 15:00
Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, 10:00 – 15:00
Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, 10:00 – 15:00
Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022, 10:00 – 12:30
*Σημαντικές Σημειώσεις:
Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:
Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.