Προφίλ Συμμετεχόντων

Το Executive Seminar απευθύνεται σε προϊσταμένους και βοηθούς οροφοκομίας, room division managers και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Ανεξαρτήτως προϋπηρεσίας ή δεξιοτήτων, το Executive Seminar προσφέρει χρήσιμες γνώσεις και δεξιότητες σε κάθε στέλεχος που οργανώνει ή διοικεί τμήματα και ομάδες οροφοκομίας.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Το Executive Seminar «HOUSEKEEPING MANAGEMENT 1, operations & leadership» επικεντρώνεται σε δύο τομείς: στον λειτουργικό τομέα (Operations, πρότυπα λειτουργίας) και στον τομέα διοίκησης και ηγεσίας. Τα δύο αυτά μέρη είναι αλληλένδετα και εξίσου σημαντικά για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων του τμήματος και της επιχείρησης. Φιλοσοφία του προγράμματος αποτελεί η παρουσίαση εφαρμόσιμων πρακτικών και η παροχή τεχνογνωσίας με πρωτότυπες μεθόδους οι οποίες ενισχύουν τη συμμετοχή των καταρτιζόμενων και τη διάδρασή τους με τους εισηγητές.

Ανάλυση Θεματολογίας

  • Operations & Management: Ο ρόλος μας και η συνεισφορά στην επιτυχία
  • Σχεδιάζοντας (ή αναγνωρίζοντας) την επιθυμητή ποιότητα στο housekeeping
  • Ορίζοντας τις περιοχές ευθύνης
  • 4 στάδια για την επιτυχία
  • Τυποποίηση διαδικασιών housekeeping
  • Εκπαιδεύοντας το προσωπικό για να αποδίδει σωστά
  • Έλεγχος ποιότητας και πρακτικές βελτίωσης
  • Ηγεσία, στυλ ηγεσίας και ιδανικό προφίλ
  • Παρακίνηση προσωπικού οροφοκομίας
  • Αποτελεσματική επικοινωνία μέσα στο τμήμα και με τα άλλα τμήματα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣAA+Partners

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣWelcome Global

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑΒάνια Κάμτσιου, CHT

Η Βάνια είναι η ιδρύτρια της Welcome Global. Η κύρια δραστηριότητα της Welcome Global είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και προγραμμάτων κατάρτισης με εξειδίκευση στο ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο.

Η ενασχόληση της με την εκπαίδευση ξεκίνησε πριν από 24 χρόνια. Από τότε έχει συνεργαστεί με πολύ σπουδαίες ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις, στην Ελλάδα και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ), στο κομμάτι του Learning & Development.

Σπούδασε ξενοδοχειακά στο Cardiff University και στο Strathclyde απ’ όπου πήρε αντίστοιχα το Bachelor και το Master στον τομέα της Διεθνούς Ξενοδοχειακής Διοίκησης. Εργάστηκε για μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Συμμετέχει η Άννη Μήτσιου, CHHE

Η Άννη εργάζεται στον τουρισμό από το 1998. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Σχεδιάζει και υλοποιεί εισηγήσεις εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο κομμάτι του Housekeeping με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την αποτελεσματική λειτουργία. Με την ίδια προοπτική και έγνοια, δημιουργεί και αναθεωρεί, όπου απαιτείται, διαδικασίες και λειτουργικά πρότυπα οροφοκομίας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ημέρες/ 16 ώρες

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Online

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, 10:00 – 14:00

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022, 10:00 – 14:00

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022, 10:00 – 14:00

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, 10:00 – 14:00

*Σημαντικές Σημειώσεις:   

Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

  • Την κάμερα σας
  • Το μικρόφωνο σας
  • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet)
  • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM. 

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.

Δεξιότητες

Συνεργασία & Επικοινωνία | Συστημική Σκέψη |

Παρακαλώ αποδεχτείτε ΟΛΑ τα cookies για περισσότερες λεπτομέρειες (Εισιτήρια-Εγγραφή)