Το σεμινάριο απευθύνεται σε
- Pastry Chef, Ζαχαροπλαστεία, Chef, Catering.
- Προϊστάμενους, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε
Το μάθημα θα χωριστεί σε δύο μέρη:
Στόχος μαθήματος:
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: Gastronomy Essentials
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Jordi Puigvert
Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του, τη συγγραφή του βιβλίου «EVOLUTION» και διατηρώντας ένα βαθύ σεβασμό στην παράδοση, ο Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert, έχει αναπτύξει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες καινοτόμες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.
Οι τρεις επαγγελματικές γραμμές στο χώρο της εργασίας του:
Του έδωσαν τις γνώσεις για να κάνει μία αυστηρή μελέτη πάνω στις διαδικασίες των συνταγών στην κλασική ζύμη.
Μία από τις μεγάλες εμμονές του, είναι η εξεύρεση εφαρμογών για τη νέα γενιά συστατικών στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής, για την απλούστευση και τη βελτίωση των δημιουργικών διαδικασιών, καθώς και για τη συντήρηση των βασικών συστατικών όπως μαρέγκες, μους, πηκτώματα κλπ.
Μία άλλη μεγάλη του εμμονή, η οποία πιθανώς έχει τις ρίζες της στο χρόνο που πέρασε ως Head Chef στο «Espai Sucre Restaurant and Dessert School», είναι η συμπερίληψη των καλύτερων συνδυασμών γεύσεων σε όλα τα είδη επιδορπίων.
Επίσης, διδάσκει περιστασιακά ως καθηγητής στη σχολή Ζαχαροπλαστικής της Βαρκελώνης «Barcelona Pastry school (EPGB)», στη «Le Cordon Bleu Bangkok» και στο «Basque Culinary Center», στο τμήμα ζαχαροπλαστικής.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ημέρες/ 10 ώρες
ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Online
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ:
Τρίτη 07 Δεκεμβρίου 2021, 15:00 – 20:00
Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου 2021, 15:00 – 20:00
*Σημαντικές Σημειώσεις:
Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:
Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.