Προφίλ Συμμετεχόντων

  • Προϊστάμενοι οροφοκομίας, βοηθοί, rooms division managers και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.
  • Επαγγελματίες που οργανώνουν ή/και διοικούν τμήματα & ομάδες οροφοκομίας, ανεξάρτητα από τα χρόνια προϋπηρεσίας, ή τις δεξιότητες που ήδη κατέχουν.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Το Executive Seminar «HOUSEKEEPING MANAGEMENT, operations & leadership» επικεντρώνεται σε δύο τομείς: στον λειτουργικό τομέα (Operations, πρότυπα λειτουργίας) και στον τομέα διοίκησης και ηγεσίας, με τα δύο αυτά κομμάτια να είναι αλληλένδετα και εξίσου σημαντικά για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων του τμήματος και της επιχείρησης.

Η φιλοσοφία του προγράμματος είναι να παρουσιάσει εφαρμόσιμες πρακτικές και τεχνογνωσία, με τρόπο ευχάριστο, συμμετοχικό, με σεβασμό και εκτίμηση στις υπάρχουσες εμπειρίες των συμμετεχόντων.

Ανάλυση Θεματολογίας

  • Operations & Management: Ο ρόλος μας και η συνεισφορά στην επιτυχία
  • Σχεδιάζοντας ή αναγνωρίζοντας την επιθυμητή ποιότητα
  • Ορίζοντας τις περιοχές ευθύνης
  • 4 στάδια για την επιτυχία
  • Τυποποίηση διαδικασιών housekeeping
  • Εκπαιδεύοντας το προσωπικό για να αποδίδει σωστά
  • Έλεγχος ποιότητας και πρακτικές βελτίωσης
  • Ηγεσία, στυλ ηγεσίας και ιδανικό προφίλ
  • Παρακίνηση προσωπικού οροφοκομίας
  • Αποτελεσματική επικοινωνία μέσα στο τμήμα και με τα άλλα τμήματα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: AA+Partners

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: Welcome Global

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Βάνια Κάμτσιου (Κωδικός ΛΑΕΚ: 11243)

Η Βάνια σπούδασε ξενοδοχειακά στο Cardiff University και στο Strathclyde απ’ όπου απέκτησε αντίστοιχα το Bachelor και το Master στον τομέα της Διεθνούς Ξενοδοχειακής Διοίκησης. Εργάστηκε για μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η ενασχόληση της Βάνιας με τις εκπαιδεύσεις του προσωπικού τουριστικών επιχειρήσεων ξεκίνησε πριν από 22 χρόνια. Από τότε έχει συνεργαστεί με πολύ σπουδαία ξενοδοχεία, αλυσίδες ή μεμονωμένα, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή. Τα σεμινάρια που σχεδιάζει και υλοποιεί, τα ονομάζει «ταξίδια στις γνώσεις και στις εμπειρίες». Σε κάθε «ταξίδι» ένας αγαπημένος «προορισμός» είναι πάντα μέσα στη σκέψη, στις αξίες και στα κίνητρα, αυτά που μας επηρεάζουν για να κάνουμε την εργασία που έχουμε επιλέξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συμμετέχει η Άννη Μήτσιου

Η Άννη εργάζεται στον τουρισμό από το 1998. ‘Έχει συνεργαστεί με μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Σχεδιάζει και υλοποιεί εισηγήσεις εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο κομμάτι του Housekeeping με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την αποτελεσματική λειτουργία. Με την ίδια προοπτική και έγνοια, δημιουργεί και αναθεωρεί όπου απαιτείται, διαδικασίες και λειτουργικά πρότυπα οροφοκομίας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ημέρες/ 16 ώρες

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Online

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020, 16:00 – 20:00

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, 16:00 – 20:00

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020, 16:00 – 20:00

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, 16:00 – 20:00

*Σημείωση:   

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα Executive Seminars του TOURISM OPERATIONS MANAGEMENT Learning Pathway

Δεξιότητες

Κίνητρο & Ήθος | Πελατοκεντρική Προσέγγισή | Συνεργασία & Επικοινωνία |