Προφίλ Συμμετεχόντων

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εργαζόμενους κάθε βαθμίδας στις επιχειρήσεις φιλοξενίας.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Το engagement είναι η ικανότητα των καιρών μας. Η ικανότητα δέσμευσης στην εργασία σας, ο εντοπισμός νέων και δημιουργικών λύσεων τόσο σε νέα όσο και σε παλιά προβλήματα, καθώς και η κατάλληλη εφαρμογή τους σε συνεργασία με άλλα μέλη της ομάδας μπορεί να δημιουργήσει ή να διαλύσει μια εταιρεία.

Ο Δρ Νικόλαος Δημητριάδης χρησιμοποιεί τη νευροεπιστήμη, τις επιχειρηματικές υποθέσεις και τις καθημερινές ιστορίες γραφείων για να απεικονίσει τα κύρια εμπόδια του engagement, της καινοτόμου σκέψης και της εφαρμογής της, προκειμένου να βοηθήσει τους επαγγελματίες να απελευθερώσουν την κρυφή εγκεφαλική τους δύναμη. Η εκπαίδευσή του περιλαμβάνει πρακτικούς τρόπους ενίσχυσης της αφοσίωσης, της συνεργασίας και της καινοτόμου νοοτροπίας όπου πραγματικά έχουν σημασία: στην επίλυση πραγματικών προβλημάτων και στην ενίσχυση της απόδοσης της ομάδας.

Προσδιορίστε το στυλ διαχείρισης που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας, να καταλάβετε γιατί μια συνεχής δίψα για γνώση είναι η ικανότητα που μοιράζονται όλοι οι επιτυχημένοι ηγέτες και μάθετε πώς να μεγαλώνετε με την ομάδα σας, αξιοποιώντας τις δυνάμεις του engagement.

Ενισχύστε το μυαλό σας για engagement και κερδίστε!

Ανάλυση Θεματολογίας

 • Τρόποι αντιμετώπισης προβλημάτων που θα βοηθήσουν την εξέλιξη σας
 • Πρότυπα σκέψης και λήψης αποφάσεων
 • Πώς φτάνουμε σε δημιουργικές λύσεις
 • Εφαρμόζοντας το engagement στην πράξη
 • Πρακτικοί τρόποι για να ενισχύσετε την αφοσίωση και την συνεργασία σας άμεσα
 • Κάνοντας χώρο για την ανάπτυξη
 • Ενίσχυση της  απόδοσης με βάση τον εγκέφαλο
 • Στυλ διαχείρισης και πώς τα βάζουμε στην πράξη
 • Πώς κάνοντας την συνεχόμενη μάθηση βγαίνουμε κερδισμένοι
 • Αλλαγές που μπορείτε να κάνετε άμεσα για να δείτε διαφορά στην αποτελεσματικότητά σας

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣAA+Partners

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣΝίκος Δημητριάδης

Ο Δρ. Νικόλαος Δημητριάδης είναι βραβευμένος επαγγελματίας επικοινωνίας, εκπαιδευτικός και σύμβουλος. Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου “Neuroscience for Leaders: A Brain Adaptive Leadership Approach” (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη και ανανεωμένη έκδοση) και του “Advanced Marketing Management: Principles, Skills and Tools”, και τα δύο για το Kogan Page του Λονδίνου. Έχει μιλήσει στο TEDx University of Strathclyde για την επείγουσα ανάγκη της επικοινωνίας μέσω εγκεφάλου, είναι πιστοποιημένος NeuroMarketer και συνέβαλε στο πρόγραμμα διαχείρισης NeuroMarketing Manager στο Hamburg Media School. Είναι ένας ιδιαίτερα περιζήτητος ομιλητής και σύμβουλος, διδάσκει τακτικά σε MBA και εταιρικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο. Ψηφίστηκε από τους μαθητές ως ο καλύτερος λέκτορας στο πρόγραμμα MBA του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχει μελετήσει πάνω από 5,000 εγκεφάλους σε 25 χώρες για neuromarketing, NeuroHR και ακαδημαϊκούς σκοπούς. Έχει συνεργαστεί με διεθνείς μάρκες όπως IKEA, IBM, JTI, Nestle, Johnson&Johnson, AstraZeneca, T-Mobile, Pierre Fabre, Coca-Cola, Banca Intesa Sanpaolo, Microsoft, CISCO, SAP, VMware, Emirates NBD, Raiffeisen Bank, Societe Generale, Credit Agricole, Rauch, Teekanne, USAID και άλλες.

Είναι ο επικεφαλής του Neuro Consulting Services της Optimal HR Group, και προσφέρει υπηρεσίες neuro-research, neuro-advisory και neuro-training. Το 2017 έγινε συνιδρυτής της Trizma Neuro, μία κορυφαία εταιρεία Neuromarketing και περιφερειακός Διευθυντής του Sheffield International Faculty, City College, για τα Δυτικά Βαλκάνια. Ο Δρ. Δημητριάδης είναι Πρόεδρος του People Committee στο World Innovation and Change Management Institute στη Γενεύη της Ελβετίας. Είναι επίσης Καθηγητής στο The University of York European Campus, στην Ελλάδα και Επισκέπτης Καθηγητής στη School of Economics and Business of the University of Ljubljana, στη Σλοβενία. Ο Δρ. Δημητριάδης είναι δυνατός υποστηρικτής των λύσεων που βασίζονται στη Νευροεπιστήμη ως προς τις επιχειρηματικές προκλήσεις.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ημέρες/ 12 ώρες

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Online

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 – 15:00

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, 09:00 – 12:30

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 – 15:00

*Σημαντικές Σημειώσεις:   

Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

 • Την κάμερα σας
 • Το μικρόφωνο σας
 • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet)
 • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM. 

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.

Δεξιότητες

Ευελιξία & Καινοτομία | Συνεργασία & Επικοινωνία | Συστημική Σκέψη |