Το σεμινάριο απευθύνεται σε
- Α μάγειρες και Chef.
- Προϊστάμενους, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων
Το σεμινάριο απευθύνεται σε
Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν η θεωρία και οι τεχνικές για το πώς αντιλαμβανόμαστε τη γεύση και πως επηρεάζουν οι αισθήσεις μας μια γαστρονομική εμπειρία. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα εκτελεστούν ζωμοί και σάλτσες με διαφορετικές τεχνικές και θα αναλυθούν, με απώτερο σκοπό να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες πως μπορούν να ελέγξουν τη γεύση σε μία παρασκευή. Η τυποποίηση της συνταγής σε υλικά και εκτέλεση θα ωφελήσει στην σταθερότητα του προϊόντος, αλλά και στην εκμάθηση των επαγγελματιών ενός νέου τρόπου σκέψης και εργασίας, εξελίσσοντας την και παρακολουθώντας την συνεχώς.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: Gastronomy Essentials
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Κονταράτος Δημήτρης
O Κονταράτος Δημήτρης είναι Τεχνολόγος Τροφίμων ιδρυτής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Giafka και Executive Chef στο Lindos Blu, Luxury Hotel & Suites. Με μεγάλη εκπαιδευτική και συγγραφική εμπειρία δίνει συνεχώς έμφαση στο γεφύρωμα μεταξύ μαγειρικής και επιστήμης, λόγω της διπλής του ιδιότητας, τόσο της επιστημονικής όσο και γαστρονομικής. Με την ικανότητα αυτή κατάφερε να εργαστεί κοντά σε λαμπρά ονόματα στο εξωτερικό και εξωτερικό τόσο της Γαστρονομίας όσο και του Μπαρ όπως, Noma, Kofler Kompanie, Baba Aurum, Koutsiko και άλλα.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ημέρες/ 10 ώρες
ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Online
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ:
Πεμπτή 02 Δεκεμβρίου 2021, 15:00 – 20:00
Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2021, 15:00 – 20:00
*Σημαντικές Σημειώσεις:
Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:
Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.