Προφίλ Συμμετεχόντων

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

 • Chefs, A’ Μάγειρες, Consulting Chefs.
 • Προϊστάμενοι, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο πάνω στην ολοκληρωτική χρήση ενός ψαριού, στην ωρίμανση αλλά και στην αλλαντοποίηση με τεχνικές, χρησιμοποιώντας:

 • Τη ζυγαριά
 • Το δέρμα
 • Ολόκληρο το ψάρι
 • Την κύστη, το αίμα και την καρδιά
 • Το γιακά και τα πτερύγια
 • Το κεφάλι
 • Το συκώτι, το αυγοτάραχο, το στομάχι, τη σπλήνα και το έντερο
 • Συνταγές μαζί με παρουσίαση ολοκληρωμένων πιάτων.

Ανάλυση Θεματολογίας

 • Τρόπος διαλογής ψαριών
 • Εποχικότητα
 • Θάλαμος ωρίμανσης
 • Θερμοκρασίες, διάρκεια, pH
 • Λειτουργία και καθημερινή διαχείριση – οργάνωση σε επισιτιστική επιχείρηση.
 • Τεχνικές: Charcoal, preserving, pickling, fermenting, gelato, Double boiler

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: Gastronomy Essentials

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Μιχάλης Μάρθας

Ο Μιχάλης Μάρθας είναι Πτυχιούχος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου, με σπουδές στην Ξενοδοχειακή-Εστιατορική τεχνική και στη Μαγειρική Τέχνη.

Έχει εργαστεί σε Ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια της Ελλάδος και του εξωτερικού, όπως The Fat Duck 3 Star Michelin, Pure C 2 Star Michelin, Waterside Inn 3 Star Michelin, Daniel Berlin Krog 2 Star Michelin, Noble Gourmet Restaurant. Έχει διατελέσει Ex. Chef στο Cuvee Restaurant (ένα αστέρι FNL BRA Awards και βραβείο Ελληνικής κουζίνας Αθηνοράματος), στο Aqua Grant και στο Mykonos 5.

Επίσης, έχει επιτελέσει αρκετές επιμέλειες στις Μπαχάμες : Bahamar, Albany Marine, AirCuilinary, της Titans Hospitality όπως και στην Βουλγαρία αλλά και στα νησιά του αιγαίου. Το 2019 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Young Chef της Ελλάδος από τα restaurant 100, όπως επίσης το 2015 και 2016 βρέθηκε στα προημιτελικά στο παγκόσμιο διαγωνισμό της San Pellegrino Young Chef στο Tel Aviv. Αυτή την περίοδο, βρίσκεται στη θέση του Ex. Chef στην Μαραθιά ( ένα αστέρι FNL BRA Awards, βραβείο Ελληνικής κουζίνας και βραβείο Top Nortch Αθηνοράματος ). Τα τελευταία 3 χρόνια απασχολείται εντατικά ως R&D (έρευνα και πρόοδος) πάνω στην βιωσιμότητα, εντοπιότητα αλλά και στα μηδενικά απόβλητα της ελληνικής γαστρονομίας, όπως επίσης έχει τελειώσει διαδικτυακά την εκπαίδευση στην πλατφόρμα EDX της Harvard University στην κατηγορία Food Fermentation: The science of cooking with mibrobes.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ημέρες/ 12 ώρες

ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: DEMONSTRATION

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΑΘΗΝΑ

VENUE: Unilever – Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10 – Κηφισιά

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ:

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, 11:00 – 17:00

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, 11:00 – 17:00

KEY COMPETENCIES

Learning Culture / Κουλτούρα Μάθησης

Agility & Innovation / Ευελιξία & Καινοτομία

 

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής:

Πριν υποβάλετε αίτηση συμμετοχής, παρακαλούμε όπως αναγνώσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους & προϋποθέσεις.

Οι ακόλουθοι όροι ενδέχεται να τροποποιηθούν, πάντοτε με στόχο την καλύτερη ποιότητα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων, γι’ αυτό και σας συνιστούμε να επισκέπτεστε συχνά αυτή την ενότητα, ώστε να ενημερώνεστε για ενδεχόμενες αλλαγές.

Η ομάδα του ΙΝΣΕΤΕ θα είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση αναφορικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις.

 1. Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.
 2. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive Seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.
 3. Το ΙΝΣΕΤΕ ενδέχεται να επιφέρει αλλαγές ή τροποποιήσεις στη δομή και στο περιεχόμενο του εκπαιδευτικού προγράμματος, εάν κριθούν αναγκαίες για την αρτιότερη κατάρτιση των συμμετεχόντων.
 4. Το ΙΝΣΕΤΕ σέβεται τα  πνευματικά δικαιώματα των εισηγητών και καθηγητών στα εκάστοτε εκπαιδευτικά προγράμματα. Εναπόκειται αποκλειστικά στη διακριτική ευχέρεια εκάστου εισηγητή η αποστολή στους συμμετέχοντες του εκπαιδευτικού υλικού ή μέρους αυτού. Περαιτέρω απαγορεύεται η χρήση, αντιγραφή και/ή αναπαραγωγή του τυχόν αποστελλόμενου υλικού και του περιεχομένου της παρεχόμενης εκπαίδευσης με οποιαδήποτε μηχανικά, οπτικά, ακουστικά ή άλλα μέσα, προοριζόμενη για οποιαδήποτε εκμετάλλευση ή άλλο σκοπό πλην αυτόν της εκπαίδευσης του συμμετέχοντα είτε παρακολουθεί με φυσική παρουσία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είτε εξ αποστάσεως μέσω της εκάστοτε πλατφόρμας.
 5. Το ΙΝΣΕΤΕ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία υποστεί οποιοσδήποτε συμμετέχει σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, από αιτία που έχει σχέση με το εκπαιδευτικό περιεχόμενο και την ύλη του προγράμματος, καθώς και τις πληροφορίες που δίδονται μέσω του παρεχόμενου έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού του εκπαιδευτικού προγράμματος, καθώς τα αναφερόμενα σε αυτά έχουν επιμορφωτικό χαρακτήρα και δεν συνιστούν παροχή νομικών συμβουλών.

Πολιτική Ακυρώσεων:

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν δύναται να παρευρεθεί στο σεμινάριο, η επιχείρηση, αφού πρώτα ενημερώσει το ΙΝΣΕΤΕ, έχει το δικαίωμα να τον αντικαταστήσει με άλλον συνεργάτη. Εάν δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος συνεργάτης, το ΙΝΣΕΤΕ θα προβεί σε αναζήτηση αντικαταστάτη μέσω της λίστας αναμονής του σεμιναρίου. Εάν βρεθεί αντικαταστάτης θα γίνει επιστροφή χρημάτων, αλλιώς η επιχείρηση θα χρεωθεί το 100% του ποσού συμμετοχής. Σε περίπτωση που ο εκπαιδευόμενος δεν εμφανιστεί στο σεμινάριο καθώς και αν ο εκπαιδευόμενος ξεκινήσει αλλά δεν ολοκληρώσει το σεμινάριο θα γίνεται χρέωση του 100% της συμμετοχής.

ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ: Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν δύναται να παρευρεθεί στο σεμινάριο, πρέπει να ενημερώσει το ΙΝΣΕΤΕ το οποίο θα προβεί σε αναζήτηση αντικαταστάτη μέσω της λίστας αναμονής του σεμιναρίου. Εάν βρεθεί αντικαταστάτης θα γίνει επιστροφή χρημάτων, αλλιώς ο συμμετέχων θα χρεωθεί το 100% του ποσού συμμετοχής. Σε περίπτωση που ο εκπαιδευόμενος δεν εμφανιστεί στο σεμινάριο καθώς και αν ο εκπαιδευόμενος ξεκινήσει αλλά δεν ολοκληρώσει το σεμινάριο θα γίνεται χρέωση του 100% της συμμετοχής.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της ημερομηνίας, της ώρας και του χώρου διεξαγωγής του σεμιναρίου, καθώς και το δικαίωμα ακύρωσης του σεμιναρίου, ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες μέσω email, τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης του συμμετέχοντα μετά από την αλλαγή της ημερομηνίας, της ώρας ή του χώρου διεξαγωγής του σεμιναρίου, ή σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου θα επιστραφεί στο ακέραιο το ποσό στους συμμετέχοντες που έχουν ήδη ολοκληρώσει την πληρωμή.

Με την υποβολή αίτησης συμμετοχής και τη γνωστοποίηση των στοιχείων σας, τεκμαίρεται ότι ως συμμετέχων/ουσα στο/α εκπαιδευτικό/α πρόγραμμα/προγράμματα αποδέχεστε πλήρως και ανεπιφύλακτα τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις.

Δεξιότητες

Ευελιξία & Καινοτομία | Κουλτούρα Μάθησης |

Παρακαλώ αποδεχτείτε ΟΛΑ τα cookies για περισσότερες λεπτομέρειες (Εισιτήρια-Εγγραφή)