Προφίλ Συμμετεχόντων

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία που επιθυμεί να συνδεθεί και να αναπτύξει τη σχέση με τους συναδέλφους του/της.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει απλά βήματα έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να αντιληφθούν την έννοια της ηγεσίας και πώς μπορεί να συνδεθεί με τη Συναισθηματική Νοημοσύνη. Στο πλαίσιο του Executive Seminar, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εργαλεία και τεχνικές άμεσα εφαρμόσιμες στην καθημερινότητα των ομάδων εργασίας τους.

Ανάλυση Θεματολογίας

1ο Μέρος)

 • Ο Κόσμος που ζούμε
 • Παραγωγικότητα και Άνθρωπος
 • Εγώ ως Leader
 • 4 τύποι συμπεριφοράς

2ο Μέρος)

 • What is coaching and how can it be used ?
 • Style of coaching
 • The meaning of Feedback

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣAA+Partners

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ:

Βασίλης Βασιλειάδης

Ο Βασίλης Βασιλειάδης είναι Business Consultant, International Speaker, Εκπαιδευτής και Συντονιστής μεγάλων ομάδων. Αγαπά και καταπιάνεται μαζί με τους συνεργάτες του γύρω από τα θέματα εταιρικής κουλτούρας, Customer Experience και Business Design, καθώς όλα έχουν τον άνθρωπο στην καρδιά του ενδιαφέροντός τους. Βοηθά τους οργανισμούς να καθορίσουν τον Σκοπό τους και να δημιουργήσουν μια κουλτούρα ανάπτυξης για όποιον έρχεται σε επαφή μαζί τους. Έχοντας σπουδές στους τομείς πληροφορικής, διοίκησης επιχειρήσεων και στο ψυχόδραμα, στοχεύει να επηρεάσει τη ζωή των ανθρώπων και να τους βοηθήσει προς την αλλαγή που επιθυμούν. Ίδρυσε την VividVibes το 2017 με επίκεντρο τον μετασχηματισμό των εταιρειών (Purposeful Business Transformation.

Βανέσα Ράφτη

Η Βανέσα έχει εργαστεί τα τελευταία 15 χρόνια στο χώρο των επιχειρήσεων, στον τομέα του HR. Έχει περάσει από πολλές θέσεις ευθύνης, αποκτώντας μια ολιστική εικόνα, και έχει συμμετάσχει σε στρατηγικά Project κυρίως γύρω από το κομμάτι της Εταιρικής Κουλτούρας και του Εταιρικού Μετασχηματισμού.  Την ενθουσιάζει να υποστηρίζει τους ανθρώπους να ανακαλύπτουν τα ταλέντα τους και τον σκοπό τους και τις επιχειρήσεις να εντοπίσουν και να αναδείξουν αυτά τα ταλέντα. Πιστεύει στη δύναμη που έχουν οι φωτογραφίες και τις χρησιμοποιεί στην ενδυνάμωση των ατόμων και ομάδων. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, κατέχει Μεταπτυχιακό στη Θετική Ψυχολογία και το Coaching, και Δίπλωμα στην Οργανωσιακή Ψυχολογία.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ημέρες/ 8 ώρες

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Online

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023, 10:00 – 14:30

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023, 10:00 – 14:30

*Σημαντικές Σημειώσεις:   

Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

 • Την κάμερα σας
 • Το μικρόφωνο σας
 • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet)
 • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM. 

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.

Δεξιότητες

Στρατηγική Αντίληψη | Συναισθηματική Νοημοσύνη |

Παρακαλώ αποδεχτείτε ΟΛΑ τα cookies για περισσότερες λεπτομέρειες (Εισιτήρια-Εγγραφή)