Προφίλ Συμμετεχόντων

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

Εργαζόμενοι όλων των τμημάτων που δεν έχουν υφισταμένους (π.χ. ρεσεψιονίστ, σερβιτόροι/ες, υπάλληλοι τηλεφωνικών κέντρων, κρατήσεων, καμαριέρες, υπάλληλοι εξυπηρέτησης και πωλήσεων, μάγειρες, κ.α.)

*Για το σεμινάριο της ίδιας θεματολογίας που απευθύνεται σε Managers & Supervisors παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Το coaching και ο νευρο-γλωσσικός προγραμματισμός (NLP) κυριαρχούν ως μέθοδοι επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης σε διεθνές επίπεδο και ενισχύουν την επιτυχία και την αποτελεσματικότητα στελεχών, ομάδων και επιχειρήσεων.

Μέσα από το διαδραστικό και βιωματικό Executive Seminar «COACHING & NLP, empowering individuals & teams», οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να εφαρμόσουν βασικά εργαλεία και τεχνικές των δυο μεθόδων, έτσι ώστε άμεσα, να είναι σε θέση να τα εφαρμόσουν στην εργασία τους και να πετύχουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν.

Το πρόγραμμα προσφέρει νέες προοπτικές εξέλιξης των στελεχών, στοχεύει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας και βεβαίως στην ενδυνάμωση και παρακίνηση της ομάδας που διοικούν.

Η φιλοσοφία του προγράμματος είναι να παρουσιάσει εφαρμόσιμες πρακτικές και τεχνογνωσία, με τρόπο ευχάριστο, συμμετοχικό, με σεβασμό και εκτίμηση στις υπάρχουσες εμπειρίες των συμμετεχόντων.

Ανάλυση Θεματολογίας

  • Ο Ρόλος του Coach/ Manager
  • Οι πεποιθήσεις και οι Αξίες καθορίζουν τη ζωή μας
  • Ανακαλύπτω τη Δύναμη του Υποσυνείδητου (Brain Functioning)
  • Η Τέχνη των Ερωτήσεων / Ρωτάω σωστά για να παίρνω σωστές απαντήσεις
  • Η Επικοινωνία μέσα από Σύγχρονα Μοντέλα και Πρακτικές
  • Η Σημασία των Λέξεων στην Επικοινωνία
  • Η Παρακινητική Ανατροφοδότηση (feedback) ως μέσο ανάπτυξης
  • SMART Στόχοι
  • Live Role Plays!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: AA+Partners

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Μαρία Παπάζογλου (Κωδικός ΛΑΕΚ: 70762)

H Μαρία είναι Corporate Trainer, Πιστοποιημένη Career Coach & Executive Coach, Σύμβουλος Επικοινωνίας και NLP Master Practitioner.

Μετά από μακροχρόνια εμπειρία στον τουρισμό και άλλους κλάδους ως στέλεχος Επικοινωνίας και Marketing σε κορυφαίες πολυεθνικές (TUI, Club-Med, Accenture, κ.α.), δημιούργησε τη δική της εταιρία επικοινωνίας για τουριστικές επιχειρήσεις και στη συνέχεια, εκπαίδευσης στελεχών και coaching.

Εκπαιδεύει στελέχη επιχειρήσεων, έτσι ώστε να βελτιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να πετύχουν υψηλές επιδόσεις, με στόχο τα μέγιστα δυνατά οφέλη για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους.

Είναι απόφοιτος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, έχει σπουδάσει Coaching ολοκληρώνοντας προγράμματα πιστοποιημένα από τους συνδέσμους επαγγελματιών coaching (ICF, EMCC, AC) και μετεκπαιδεύεται συνεχώς στις ΗΠΑ. Είναι πιστοποιημένη Master Prantitioner νευρο-γλωσσικού προγραμματισμού (NLP).

Αρθρογραφεί σε ΜΜΕ και είναι τακτική ομιλήτρια σε συνέδρια και εκδηλώσεις.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ημέρες/ 12 ώρες

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Online

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, 10:00 – 14:00

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020, 10:00 – 14:00

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, 10:00 – 14:00

*Σημείωση:   

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα Executive Seminars που αφορούν ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

Δεξιότητες

Κίνητρο & Ήθος | Συναισθηματική Νοημοσύνη | Συνεργασία & Επικοινωνία |