Το σεμινάριο απευθύνεται σε
- Αρτοποιούς, Chefs και Pastry Chef
- Προϊστάμενους, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων
Το σεμινάριο απευθύνεται σε
Στο θεωρητικό μέρος του προγράμματος θα παρουσιαστούν οι πληροφορίες για τη νέα τάση που καταγράφεται στο εξωτερικό και αφορά στις Υγρές Βύνες καθώς θα αναλυθεί το προζύμι σε βάθος. Στο πρακτικό μέρος του προγράμματος, θα εφαρμοστεί η θεωρία και θα παρουσιαστούν διάφορες συνταγές προσαρμοσμένες στη χρήση των παραδοσιακών μεθόδων όσο και των σύγχρονων.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: Gastronomy Essentials
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Δημήτρης Φραγκογιάννης
O Δημήτρης Φραγκογιάννης είναι Σύμβουλος Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής στην Μύλοι Λούλη-Kenfood. Έχοντας στο ενεργητικό του πτυχία από δύο σχολές και μεταπτυχιακή σπουδή στην Χημεία Τροφίμων και Διατροφολογίας δίνει συνεχώς έμφαση στις διατροφικές τάσεις της αγοράς τόσο σε επιστημονικό όσο και σε γαστρονομικό επίπεδο. Η δίψα για γνώση του έχει φτάσει να βρίσκεται σε σεμινάρια κορυφαίων επαγγελματιών του κλάδου σε χώρες όπως σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία. Το moto του είναι «Η αρτοποιία είναι ζαχαροπλαστική και η ζαχαροπλαστική αρτοποιία.» Όπως ωριμάζει ένα γλυκό στο ψυγείο έτσι πρέπει να ωριμάζει μια ζύμη σωστά για να μπορέσουμε να γευτούμε καθαρές γεύσεις και πλούσιες.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ημέρες/ 10 ώρες
ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Online
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ:
Τρίτη 15 Μαρτίου 2022, 15:00 – 20:00
Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, 15:00 – 20:00
*Σημαντικές Σημειώσεις:
Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:
Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.