Προφίλ Συμμετεχόντων

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Pastry Chef, Ζαχαροπλαστεία, Chef, Catering.
  • Προϊσταμένους, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων

Περιγραφή Σεμιναρίου

Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν η θεωρία και οι τεχνικές, για το πώς αντιλαμβανόμαστε τα γλυκά εκτός ψυγείου και πώς μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στις βιτρίνες μας, ανάμεσα στα γλυκά ψυγείου. Θα έχουμε πολλές επιλογές και συνταγές αναλόγως την περίσταση, είτε απευθυνόμαστε σε ξενοδοχείο είτε σε ζαχαροπλαστείο, αλλά και σε a la carte εστιατόριο.

Ανάλυση Θεματολογίας

  • Τι είναι τα γλυκά εκτός ψυγείου
  • Σε ποιους πελάτες απευθυνόμαστε
  • Ποια είδη γλυκών εκτός ψυγείου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε ξενοδοχείο ως amenities
  • Mignardises-εκτός ψυγείου σε εστιατόριο
  • Διαφορές και επιλογές γλυκών σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
  • Παραδείγματα και η χρήση τεχνικών
  • Εφαρμογή και παρουσίαση σε παρασκευές
  • Σε ποιες κατηγορίες μπορούμε να χωρίσουμε τα γλυκά εκτός ψυγείου
  • θα φτιάξουμε διάφορα κεράσματα πάνω στην ίδια φιλοσοφία

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: Gastronomy Essentials

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣΘανάσης Τσαγκλιώτης

Στο πρώτο του επαγγελματικό βήμα ο Θανάσης βρέθηκε στο Ledra Marriott Athens, ενώ συνέχισε στα εργαστήρια των Pastry Family και Palet. Ακολούθησε το 5* Club Hotel Casino Loutraki και αργότερα το εστιατόριο Σπονδή (2* Michelin) και το 5* Rodos Palladium. Ακολουθεί το 5* Saint James Boutique Hotel στο Λονδίνο, όπου αναλαμβάνει επίσης και το εστιατόριό του Seven Park Place (1* Michelin).

Συνέχισε την πορεία του σε διακεκριμένες διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, όπως η Dorchester Collection για τρία ακόμη χρόνια, οπότε και αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα και να  δημιουργήσει το δικό του ζαχαροπλαστείο «LA MAISON FINE PASTRY».

Παράλληλα είναι ambassador της «Carte D’Or Buffet» στην Ελλάδα, αλλά και Consulting Pastry Chef στην εταιρεία Sky Production.

Φέτος απέσπασε το 1ο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό «Gelato Festival Challenge Adriano Galvani» στην Ιταλία, ενώ μετράει ήδη δύο πρωτιές σε διαγωνισμούς γλυπτικής σοκολάτας στις εκθέσεις HORECA 2008 & 2010 αντίστοιχα.

Την προηγούμενη χρονιά ανέλαβε τη θέση του food producer στην τηλεοπτική εκπομπή ζαχαροπλαστικής Bake Off Greece.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ημέρες/ 10 ώρες

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Online

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ:

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023, 15:00 – 20:00

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, 15:00 – 20:00

*Σημαντικές Σημειώσεις:   

Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

  • Την κάμερα σας
  • Το μικρόφωνο σας
  • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet)
  • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM. 

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.

Πολιτική Ακυρώσεων:

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν δύναται να παρευρεθεί στο σεμινάριο, η επιχείρηση, αφού πρώτα ενημερώσει το ΙΝΣΕΤΕ, έχει το δικαίωμα να τον αντικαταστήσει με άλλον συνεργάτη. Εάν δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος συνεργάτης, το ΙΝΣΕΤΕ θα προβεί σε αναζήτηση αντικαταστάτη μέσω της λίστας αναμονής του σεμιναρίου. Εάν βρεθεί αντικαταστάτης θα γίνει επιστροφή χρημάτων, αλλιώς η επιχείρηση θα χρεωθεί το 100% του ποσού συμμετοχής. Σε περίπτωση που ο εκπαιδευόμενος δεν εμφανιστεί στο σεμινάριο καθώς και αν ο εκπαιδευόμενος ξεκινήσει αλλά δεν ολοκληρώσει το σεμινάριο θα γίνεται χρέωση του 100% της συμμετοχής.

ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ: Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν δύναται να παρευρεθεί στο σεμινάριο, πρέπει να ενημερώσει το ΙΝΣΕΤΕ το οποίο θα προβεί σε αναζήτηση αντικαταστάτη μέσω της λίστας αναμονής του σεμιναρίου. Εάν βρεθεί αντικαταστάτης θα γίνει επιστροφή χρημάτων, αλλιώς ο συμμετέχων θα χρεωθεί το 100% του ποσού συμμετοχής. Σε περίπτωση που ο εκπαιδευόμενος δεν εμφανιστεί στο σεμινάριο καθώς και αν ο εκπαιδευόμενος ξεκινήσει αλλά δεν ολοκληρώσει το σεμινάριο θα γίνεται χρέωση του 100% της συμμετοχής.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της ημερομηνίας, της ώρας και του χώρου διεξαγωγής του σεμιναρίου, καθώς και το δικαίωμα ακύρωσης του σεμιναρίου, ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες μέσω email, τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης του συμμετέχοντα μετά από την αλλαγή της ημερομηνίας, της ώρας ή του χώρου διεξαγωγής του σεμιναρίου, ή σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου θα επιστραφεί στο ακέραιο το ποσό στους συμμετέχοντες που έχουν ήδη ολοκληρώσει την πληρωμή.

Δεξιότητες

Ευελιξία & Καινοτομία | Κουλτούρα Μάθησης |

Παρακαλώ αποδεχτείτε ΟΛΑ τα cookies για περισσότερες λεπτομέρειες (Εισιτήρια-Εγγραφή)