Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
- Chefs, A’ Μάγειρες, Consulting Chefs.
- Προϊστάμενοι, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
Το σεμινάριο θα αναδείξει, μεταξύ άλλων, τη σπουδαιότητα της ελληνικής κουζίνας, την ορθή και αποτελεσματική χρήση ακριβών πρώτων υλών, αλλά και τους τρόπους χρήσης φθηνότερων υλικών, τα οποία μπορούν να προσφέρουν υπεραξία στο μενού και τη μαγειρική μας.
Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν τα μηχανήματα που λειτουργούν ως σύμμαχοι σε αυτήν τη διαδικασία, όπως pacojet, sous vide, vacuum, thermomix κ.α., και πώς με αυτά μπορούμε να δημιουργήσουμε υψηλού επιπέδου συνταγές. Ιδιαίτερη μνεία θα γίνει στις αρχές συνδυασμού υλικών για τη δημιουργία του τέλειου πιάτου, καθώς και στις βασικές αρχές του food styling, έτσι ώστε η υψηλή μαγειρική να συνοδεύεται από ένα εξίσου υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: Gastronomy Essentials
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Δημήτρης Παμπόρης
Ο Δημήτρης Παμπόρης, δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο 18 χρόνια, με πολλές συνεργασίες σε εταιρείες ξενοδοχείων. Εργάστηκε αρκετά χρόνια στον Όμιλο Grecotel με τελευταίο σταθμό το ξενοδοχείο Mykonos Blu. Εργάστηκε 6 χρόνια στον Όμιλο Divine Hotel’s, στο ξενοδοχείο Patmos Aktis σαν Executive Chef, όπου βραβεύθηκε με 2 Χρυσούς σκούφους και 3 βραβεία Ελληνικής Κουζίνας από την Επιτροπή του Αθηνοράματος. Τα τελευταία χρόνια είναι Executive Chef στο ξενοδοχείο Ekies All Senses Resort, όπου και βραβεύτηκε με Χρυσό σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, από την Επιτροπή του Αθηνοράματος για το έτος 2016. Επίσης, βραβεύτηκε με 2 και 1 αστέρι από την επιτροπή του Fnl Guide για το έτος 2017. Έχει εργαστεί στο βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin εστιατόριο Auberge de lill στην Αλσατία. To 2016 ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος Chef στο βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin εστιατόριο Ikarus της Redbull, για να παρουσιάσει ένα θεματικό μενού με βάση την Ελληνική Κουζίνα. Το 2017 ήταν επίσημος προσκεκλημένος στη διάσημη Έκθεση γαστρονομίας Chef sache στη Γερμανία, για να μαγειρέψει για Vip καλεσμένους που εκπροσωπούν τη γαστρονομία σε όλον τον κόσμο και να παρουσιάσει την Ελληνική Κουζίνα.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ημέρες/ 12 ώρες
ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: HANDS ON
👨🍳 Οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να είναι εξοπλισμένοι με την στολή μαγειρικής και τα ατομικά επαγγελματικά τους μαχαίρια. 🔪
ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
VENUE: «to be announced»
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ:
Τρίτη 5 Μαρτίου 2024, 11:00 – 17:00
Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, 11:00 – 17:00
KEY COMPETENCIES
Learning Culture / Κουλτούρα Μάθησης
Technology Savvy / Γνώση της Τεχνολογίας
Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής:
Πριν υποβάλετε αίτηση συμμετοχής, παρακαλούμε όπως αναγνώσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους & προϋποθέσεις.
Οι ακόλουθοι όροι ενδέχεται να τροποποιηθούν, πάντοτε με στόχο την καλύτερη ποιότητα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων, γι’ αυτό και σας συνιστούμε να επισκέπτεστε συχνά αυτή την ενότητα, ώστε να ενημερώνεστε για ενδεχόμενες αλλαγές.
Η ομάδα του ΙΝΣΕΤΕ θα είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση αναφορικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις.
Πολιτική Ακυρώσεων:
ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν δύναται να παρευρεθεί στο σεμινάριο, η επιχείρηση, αφού πρώτα ενημερώσει το ΙΝΣΕΤΕ, έχει το δικαίωμα να τον αντικαταστήσει με άλλον συνεργάτη. Εάν δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος συνεργάτης, το ΙΝΣΕΤΕ θα προβεί σε αναζήτηση αντικαταστάτη μέσω της λίστας αναμονής του σεμιναρίου. Εάν βρεθεί αντικαταστάτης θα γίνει επιστροφή χρημάτων, αλλιώς η επιχείρηση θα χρεωθεί το 100% του ποσού συμμετοχής. Σε περίπτωση που ο εκπαιδευόμενος δεν εμφανιστεί στο σεμινάριο καθώς και αν ο εκπαιδευόμενος ξεκινήσει αλλά δεν ολοκληρώσει το σεμινάριο θα γίνεται χρέωση του 100% της συμμετοχής.
ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ: Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν δύναται να παρευρεθεί στο σεμινάριο, πρέπει να ενημερώσει το ΙΝΣΕΤΕ το οποίο θα προβεί σε αναζήτηση αντικαταστάτη μέσω της λίστας αναμονής του σεμιναρίου. Εάν βρεθεί αντικαταστάτης θα γίνει επιστροφή χρημάτων, αλλιώς ο συμμετέχων θα χρεωθεί το 100% του ποσού συμμετοχής. Σε περίπτωση που ο εκπαιδευόμενος δεν εμφανιστεί στο σεμινάριο καθώς και αν ο εκπαιδευόμενος ξεκινήσει αλλά δεν ολοκληρώσει το σεμινάριο θα γίνεται χρέωση του 100% της συμμετοχής.
Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της ημερομηνίας, της ώρας και του χώρου διεξαγωγής του σεμιναρίου, καθώς και το δικαίωμα ακύρωσης του σεμιναρίου, ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες μέσω email, τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης.
Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης του συμμετέχοντα μετά από την αλλαγή της ημερομηνίας, της ώρας ή του χώρου διεξαγωγής του σεμιναρίου, ή σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου θα επιστραφεί στο ακέραιο το ποσό στους συμμετέχοντες που έχουν ήδη ολοκληρώσει την πληρωμή.
Με την υποβολή αίτησης συμμετοχής και τη γνωστοποίηση των στοιχείων σας, τεκμαίρεται ότι ως συμμετέχων/ουσα στο/α εκπαιδευτικό/α πρόγραμμα/προγράμματα αποδέχεστε πλήρως και ανεπιφύλακτα τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις.